Stagediving

Stagediving

Stage Diving is het stage-evenement van de studie Communication and Multimedia Design, georganiseerd door de studievereniging IAM Core. Tijdens de Stage Diving kunnen bedrijven en studenten van CMD elkaar ontmoeten om zo de perfecte stage of perfecte stagiair(e) te vinden voor 20 weken. De Stage Diving bestaat uit een speeddating ronde met alle bedrijven, met een netwerkborrel achteraf. Onze studenten zijn gespecialiseerd in Visual Design, User Experience Design en Front-End Development.

De eerstvolgende editie van Stage Diving zal plaatsvinden in November. Het is nog niet duidelijk of deze editie online of offline plaats gaat vinden.
Deelnemen aan de online editie van Stage Diving bedraagt €150 euro. Hiervoor krijg je als bedrijf ongeveer zes gesprekken van +/- 20 minuten met studenten die passen bij je vacature(s).

De opleiding Communication and Multimedia Design leidt professionals op in de digitale industrie. Wil jij de beste stagiair voor je bedrijf vinden op het gebied van Interaction Design, Visual Interface Design of Web-Development of heb je vragen? Stuur een mailtje naar stagediving@iamcore.nl om je bedrijf aan te melden!

IAM Core