Stagediving

Stagediving

Stagediving is het stage-evenement van de studie Communication and Multimedia Design, georganiseerd door de studievereniging IAM Core. Tijdens de Stagediving kunnen bedrijven en studenten van CMD elkaar ontmoeten om zo de perfecte stage of perfecte stagiair(e) te vinden. De Stagediving bestaat uit een speeddating ronde en een netwerkborrel achteraf. Onze studenten zijn gespecialiseerd in Visual Design, User Experience Design en Front-End Development.

De eerstvolgende editie van Stagediving zal plaatsvinden op 25 November | 18:30 – 21:30. Deze editie zal online plaatsvinden
Deelnemen aan de online editie van Stage Diving bedraagt €150 euro. Hiervoor krijg je als bedrijf ongeveer zes gesprekken van +/- 20 minuten met studenten die passen bij je vacature(s).

De opleiding Communication and Multimedia Design leidt professionals op in de digitale industrie. Wil jij de beste stagiair voor je bedrijf vinden op het gebied van Interaction Design, Visual Interface Design of Web-Development of heb je vragen? Stuur een mailtje naar stagediving@iamcore.nl om je bedrijf aan te melden!

IAM Core