Stagediving

Stage Diving is het stage-evenement van de studie Communication and Multimedia Design, georganiseerd door haar studievereniging IAM Core. Tijdens de Stage Diving kunnen bedrijven en studenten van CMD elkaar ontmoeten om zo de perfecte stage of perfecte stagiair(e) te vinden voor 20 weken. Onze studenten zijn gespecialiseerd in Visual Design, User Experience Design en Front-End Development.

De eerstvolgende editie van Stage Diving zal woensdag 3 juni 2020 van 18:00 tot 20:00 plaatsvinden. Vanwege de huidige situatie zal deze editie online plaatsvinden. Via Google Hangouts en een Excel formulier worden de gesprekjes met studenten ingepland.

Deelnemen aan de online editie van Stage Diving bedraagt €150 euro. Hiervoor krijg je als bedrijf ongeveer zes gesprekken van +/- 20 minuten met studenten die passen bij je vacature(s).
Heb je vragen over de Stage Diving of wil je deelnemen? Neem gerust contact op met stagediving@iamcore.nl of stap op één van onze bestuursleden af.
Hieronder zie je de bedrijven die meedoen aan de eerstvolgende Stage Diving zodra zij goedgekeurd zijn door het stagebureau van de studie.
  • Eerstvolgende Stage Diving
  • Voor studenten
  • Voor bedrijven