• Word lid van IAM Core en Join The Family!

Tof dat je lid wil worden van IAM Core!

Wanneer je lid wordt van IAM Core sluit je, je aan bij onze IAM Core Familie die je met open armen zal ontvangen. Tijdens je lidmaatschap bij ons bieden we je verschillende activiteiten aan, maar ook helpen wij jou met het opbouwen van een groot netwerk aan kennis, interessante (stage) bedrijven en levenslange vriendschappen. IAM Core biedt steun tijdens en na je studie!

Voornaam *

Achternaam *

E-mail * (**)

Woonplaats *

Geboortedatum [dd/mm/jjjj] *

In welk leerjaar zit je? *


Studentnummer *

Ik moest en zou lid worden van IAM Core omdat: *


* Deze invoervelden moeten ingevuld zijn voordat het formulier verzonden kan worden.

** Het mailadres wat je hier opgeeft zal gebruikt worden om in de toekomst contact met je op te nemen. Bijvoorbeeld met data van de aankomende evenementen van IAM Core. Zorg dus dat je een mailadres opgeeft waar je vaak op kijkt (check ook je SPAM box). Mocht dit mailadres in de loop van het jaar toch veranderen, dan kun je dit aangeven bij ons (info@iamcore.nl)

Alle voordelen op een rij

IAM Family

300+ leden

De studievereniging telt meer dan driehonderd (CMD) leden en is hierdoor een van de grootste studieverenigingen van Amsterdam.

IAM Traveling

Studiereizen en wintersport

Eenmaal per studiejaar organiseren wij een studiereis en een wintersportvakantie voor CMD studenten. Leden krijgen voorrang en korting op deze reizen.

IAM an Intern

Stagediving (gratis deelname)

Voor onze leden organiseren wij twee maal per jaar het evenement StageDiving. Dé manier om een stage of toekomstige baan te vinden!

IAM Partying

Borrels & feesten

Er is iedere maand een borrel of een feest bij IAM Core. Kom gezellig na school een biertje met ons drinken of ontspan na een zwaar tentamen!

IAM a Gamer

Game- en Filmavonden

Vier keer per jaar organiseert IAM Core een Game of filmavond waar we met zijn allen in de medialounge chillen. Ben jij een echte Game of filmfanaat? Wordt dan zeker lid!

IAM Fresh

Introductie weekend

Als kickoff van het nieuwe studiejaar organiseren wij voor de nieuwe studenten een introweekend. Hier kan je alvast je nieuwe klasgenoten leren kennen. Het lidmaatschap is inbegrepen bij de kosten van het introweekend.

IAM Inspired

Kortingen op events

IAM Core organiseert studiegerelateerde evenementen. Denk hierbij aan lezingen, workshops, etc. Leden krijgen voorrang op deze evenementen. Daarnaast zal onze IAM Inspired opzoek gaan naar interessante CMD gerelateerde evenementen waar we met een groep heen kunnen gaan. Leden krijgen korting op deze uitjes!

IAM Active

CMD Cup

Meedoen aan voetbaltoernooien? IAM Core organiseert ze een aantal keer per jaar.

IAM Networking

Sociale contacten bouwen binnen CMD

Gewoon een gezellige tijd hebben tijdens je studie. Dat is ook waar IAM Core voor staat. Onze agenda voor het jaar staat al vol!

Background

30+

Activiteiten

Oneindig veel plezier

You are, We are, IAM Core