IAM Core

Making the best out of your study

Over IAM Core

IAM Core is in mei 2006 opgericht met als doel studenten van de opleiding Interactieve Media (voorheen de naam van CMD) iets extra’s te bieden naast zijn/haar studie. De naam IAM Core is ontstaan uit de benaming van de studie Interactieve Media met de achterliggende gedachte dat wij (de studenten) de kern zijn binnen de opleiding.

De studievereniging is begonnen met een paar evenementen per jaar zoals Stagediving, maandelijkse borrels en het introductieweekend. Gedurende de jaren zijn daar steeds nieuwe evenementen bijgekomen en is de naam IAM Core een begrip geworden niet alleen bij de studenten maar ook bij docenten en bedrijven.

Sinds 2015 houdt IAM Core zich meer bezig met de samenwerking tussen andere studieverenigingen om zo het netwerk van een IAM Core lid te vergroten. Zo worden er bijvoorbeeld kroegentochten georganiseerd met andere verenigingen.

Binnen IAM Core zijn er verschillende commissies onder begeleiding van een bestuur. Hieronder vind je meer informatie over het bestuur en de commissies.

 BESTUUR 2018

bestuur@iamcore.nl

COMMISSIELEDEN 2018

FEESTCOMMISSIE
feestje@iamcore.nl

WINTERSPORTCOMMISSIE
wintersport@iamcore.nl

INTROCOMMISSIE
intro@iamcore.nl

GAMECOMMISSIE
games@iamcore.nl

STUDIEREISCOMMISSIE
studiereis@iamcore.nl

PR COMMISSIE
secretaris@iamcore.nl