Introweekend 2022

Through Space and Time

Supergaaf dat jij je aan wil melden voor het introweekend van IAM Core. We gaan er een onvergetelijk weekend van maken, maar daarvoor hebben we eerst wat informatie van jou nodig.

Het weekend zal van 26 tot 28 augustus plaats vinden en aanmelden kan tot 6 augustus 16:30, wil je daarna nog mee? Stuur een email naar intro@iamcore, dan kijken we of er nog een plekje vrij is!

De kosten van het weekend zullen 125 euro zijn, daarbij zit de reis, slapen, eten en het te gekke programma inbegrepen! Ook ben je dan direct een jaar lid van IAM Core, echt een koopje dus.

Komt het financieel nu niet lekker uit, stuur een e-mail naar intro@iamcore.nl, dan kunnen de opties bespreken!

Het exacte programma houden we nog even geheim, maar het thema kunnen we wel vast verklappen: Through space & time!

Tot dan!

p.s. Volg je ons al op insta? https://www.instagram.com/iamcore.sv/ . Daar delen we ook alle info en kan je ons vragen stellen via DM!

Aanmeldformulier Intro 2022

Meld je aan via onderstaand formulier voor het introductieweekend 2022 van IAM Core. Dit introweekend wordt georganiseerd voor de nieuwe eerstejaars van de studie Communication en Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam.
 • Vertel ons wie je bent

  Persoonlijke Gegevens
 • Let op! voer hier NIET je HVA Email adres in!
 • Wie kunnen wij bereiken in geval van nood?

  Mocht er onverhoopt iets (met jou) gebeuren tijdens intro, nemen we direct contact op met de hieronder genoemde persoon (Uiteraard gaat mama, papa of oma niet mee op intro ;D). Mocht je wegens omstandigheden dit veld niet kunnen invullen, zet het dan even in de opmerkingen.
 • Speciale omstandigheden

  In verband met de boodschappen en jullie gezondheid, hebben wij een wat gezondheidsinformatie van je nodig. Mocht er iets gebeuren, dan kunnen wij dit bij het ziekenhuis doorgeven.
 • Betaling

Introweekend 2021 aftermovie

IAM Core