STUDIEREIS

Voor de reisliefhebbers die graag wat extra’s willen leren en ontdekken organiseert IAM Core ieder jaar een studiereis naar het buitenland. Tijdens deze reis worden er verschillende musea en bedrijven bezocht, maar natuurlijk ook de stad verkent en een drankje op zijn tijd! Naast dat de studiereis dus ontzettend interessant en leerzaam is, is het ook onwijs gezellig en leuk.

Ieder jaar zoeken wij een nieuwe locatie uit, waardoor het leuk is om voor een tweede (of derde) keer mee te gaan!

Daarnaast werken wij nauw samen met docenten en andere experts uit het CMD bedrijfsveld om de reis zo interessant en leerzaam mogelijk te maken.

In 2016 gaat de reis naar Boedapest en hiervoor hebben wij zelfs onze studiereiscommissie van te voren op pad gestuurd om de stad te verkennen. Een goede voorbereiding is het halve werk!

DEELNEMEN IN DE

STUDIEREISCOMMISSIE?

Verdien 2 SRP’s

Houd je van reizen, ben jij creatief, nieuwsgierig en heb je organisatieskills of wil je dit leren? Geef je dan op voor de studiereiscommissie!
Je bent dan een jaar lang (van januari tot januari) samen met 3 anderen eindverantwoordelijk voor het bedenken, organiseren en promoten van de studiereis naar het buitenland (waar je dus ook zelf naar toe gaat). Stuur ons een mail met je volledige naam, in welk jaar je zit en je motivatie.

*Wij zoeken ieder jaar nieuwe commissieleden. Onze zoektocht begint in september!

Geef je op!

Background

Lissabon – Portugal

Maart 2018

FOTO’S

Background

Boedapest – Hongarije

Oktober 2016

Background

Tallinn – Estland

Oktober 2015

FOTO’S AFTERMOVIE