CMD UIT – Offline Weekend

29-05-2019 8:30 - 02-06-2019 18:00

Ardennen

Tijd om zen te worden zonder telefoon in de Ardennen tijdens een offlineweekend? In deze mail kun je de planning vinden en hoe je je kan aanmelden voor dit toffe event in samenwerking met CMD. Voor de oplettende lezer kun je zien dat er geen hackathon meer in de planning staat, dat komt omdat de hackathon wordt verplaatst naar een andere datum! Lees onderstaande tekst goed door en meld je aan voor OFFLINEWEEKEND 2019!

CMD UIT PLANNING

START
Op woensdagochtend 29 mei (tijd volgt nog) zullen wij vertrekken naar ons legendarische offlineweekend! We gaan lekker met de trein naar Maastricht en daar staat een touringcar klaar om je de jungle van de Ardennen in de jagen.

ARDENNEN
Hier gaan we een paar dagen offline genieten van alle leuke activiteiten die de Ardennen ons biedt. Denk hierbij aan super actieve dingen in de richting van kanoën, raften en klimmen (nog niet zeker wat). Natuurlijk mag je ook gewoon helemaal zen worden op dit weekend en je nodige rust pakken. Wij willen je vrij laten in je doen, maar het is natuurlijk wel leuk om dingen gezamenlijk te doen.

TERUG (DE KEUZE IS AAN JOU)
Voor de mensen die het niet denken te redden tot zondag, bieden wij de optie om op zaterdagochtend terug te reizen naar ons kleine landje met je mobiele device. Natuurlijk mogen de diehards onder ons ook gewoon tot zondag blijven plakken. Op beide dagen zorgen wij dat je veilig terug op station komt.

Voor leden van IAM Core kost het weekend €50,-. Voor niet-leden is het €75,-. Dat is inclusief busreis, verblijf, eten en activiteiten.

AANMELDEN
Aanmelden kan via de volgende link, geef hierbij dan ook meteen aan tot welke datum je met ons mee reist!

https://bit.ly/CMDUIT

Voor vragen kun je terecht bij bestuur of bij Hein! Je kunt ons aanspreken of mailen naar bestuur@iamcore.nl of h.w.bijvoet@hva.nl