Background
IAM Core

Making the best out of your study

GESCHIEDENIS

De studievereniging is opgericht in mei 2006 met het doel om studenten van de opleiding Interactieve Media (voorheen de naam van CMD) iets extra’s te bieden naast hun studie. Onze naam is voortgekomen vanuit de naam van de opleiding (voorheen) en betekend dat wij de kern zijn binnen de opleiding.

De studievereniging begon met een paar evenementen zoals Stagediving, maandelijks borrels en het introductieweekend. Nu hebben we al een hele boel nieuwe evenementen erbij en er komen er ieder jaar meer! Door de jaren heen hebben wij meer naamsbekendheid bij niet alleen studenten, maar ook bedrijven en docenten waar we veel voordeel uit halen.

In 2014 is de eerste Gameavond opgezet, die inmiddels is uitgegroeid tot een avond waar we gemiddeld met 40 man aan het gamen zijn op school (soms zelfs met docenten).

In 2015 hebben wij onze eerste Hackathon mogen organiseren voor Serious Request. Het evenement was zeer geslaagd en we hebben meer dan 5.000,- euro opgehaald voor het goede doel.

Ook houden wij ons sinds 2015 meer bezig met de samenwerking tussen andere studieverenigingen om zo het netwerk van de student nog meer te vergroten. Inmiddels hebben we al een aantal succesvolle kroegentochten en andere evenementen met verschillende studieverenigingen georganiseerd.

BESTUUR 2017

bestuur@iamcore.nl

COMMISSIELEDEN 2017

FEESTCOMMISSIE
feestje@iamcore.nl

WINTERSPORTCOMMISSIE
wintersport@iamcore.nl

INTROCOMMISSIE
intro@iamcore.nl

GAMECOMMISSIE
games@iamcore.nl

STUDIEREISCOMMISSIE
studiereis@iamcore.nl

PR COMMISSIE
secretaris@iamcore.nl