Hackathon

Wat? Jullie hacken?! Neejoh..
Tijdens de IAM Core Hackathon gaan wij 24 uur lang met studenten (in verschillende teams) op zoek naar een passende oplossing/concept voor een probleem/opdracht.
Een Hackathon is dus brainstormen, problemen oplossen en coole prototypes maken, binnen 24 of 48 uur. Slapen is voor watjes!

In 2015 hebben wij onze eigen Hackathon opgezet voor 3FM Serious Request. Met 100 studenten hebben wij 24 uur lang op school gezeten om ideeën te bedenken voor het Rode Kruis. Daarmee hebben wij meer dan 5.000,- aan donaties opgehaald! Daarnaast is het eindwerk beoordeeld door vakjury’s uit het bedrijfsleven en door het Rode Kruis zelf. Het winnende team mocht het concept op kantoor presenteren en de cheque in het glazen huis overhandigen.

Naast het organiseren van een eigen Hackathon gaan wij regelmatig met teams naar nationale Hackathons.

DEELNEMEN IN DE

IAM INSPIRED COMMISSIE?

Verdien 1 SRP

Vind jij het leuk om andere te helpen iets extra’s te leren naast hun studie? Ben jij creatief en heb je organisatieskills of wil je dit leren? Geef je dan op voor de IAM Inspired commissie!
Je bent dan een jaar lang (van januari tot januari) samen met 3 anderen eindverantwoordelijk voor het bedenken, organiseren en promoten van al onze studiegerelateerde evenementen zoals de Hackathon. Stuur ons een mail met je volledige naam, in welk jaar je zit en je motivatie.

*Wij zoeken ieder jaar nieuwe commissieleden. Onze zoektocht begint in september!

Geef je op!

Background

Tempo Team Hackathon

2015 – 5 CMD studenten werden tweede tijdens de Tempo Team Hackathon

FOTO’S

Background

Hackathon Serious Request

December 2015

FOTO’S AFTERMOVIE